dimecres, 24 de desembre del 2008

La cuina de Can Teixidor.

Pollastre de Nadal farcit i al forn!

 

Avui m’ha tocat, i amb molt de gust, preparar una part del dinar de Nadal a Serinyà.

En primer lloc he agafat un POLLASTRE gros, l’he farcit una miqueta amb una barreja de carn picada, pinyons, prunes, orellanes, alls, una mica de ceba, sal, pebre, especies i un toc de llimona, el POLLASTRE amanit prèviament amb pebre i salt. Tot plegat ho he posat al forn a uns 180º durant una hora perquè agafi color, desprès l’he cobert amb paper d’alumini i l’he posat al forn un altra cop durant un parell d’hores més, fins que quedi ben cuit, cap al final un raig generós de conyac de cuina i una estoneta més.

A veure com queda, altres vegades m’ha quedat prou bo.

 

Ingredients:

 

-Un POLLASTRE que hi vagi.

-200 o 300gr de carn picada, com la de fer macarrons.

-Un grapat de prunes.

-Un grapadet d’orellanes.

-Unes miquetes de pinyons.

-Especies per la carn (Farigola, romaní...)

-Mitja cabeça d’alls.

-Tres o quatre cebes mitjanes tallades a quarts.

-Llimona (Molt poca).

-Una miqueta de conyac de cuina.

-Unes tomates tot vol per adornar el plat.

-Un got de vi (aquest pel cuiner o una cervesa si s’escau)

 

En Tubert s’hi lleparà els dits. Que aprofiti.

Tiri.

1 comentari:

Nuri ha dit...

uééé! Fa molt bona pinta aquest pollastre!