dimarts, 14 d’abril del 2009

Ens visita la Petra

Ja fa dies que la Mª Petra Borico parla amb la Carme per veure si troba algun moment per venir a visitar-nos. Sembla que la vida, de vegades, ens posi entrebancs per impedir de fer allò que desitgem. Però  finalment ha trobat un forat per venir a Can Teixidor a passar uns dies i vaig baixar fins a Badalona a recollir-la.

La Petra és amiga de la família des de fa 41 anys, i malgrat que hi ha hagut intervals de temps en què s’ha perdut el contacte, sempre ha estat al cas de totes les novetats de Can Teixidor. En els últims anys s’ha fet molt amiga de la Carme, i totes dues agraeixen molt el fet de trobar-se uns dies a Banyoles, els va bé, ja que confien molt l’una amb l’altra. La Petra es passa tot l’any a Badalona, és una dona vital que necessita visitar-nos, per desensopir-se una miqueta del formigó i l’asfalt de la gran ciutat. Estem contens, de que pugui venir i passar l’estona fent companyia, passejar sota els avellaners i contemplar l’aviram, ara està contenta ja que cada vegada que bé es troba amb un membre nou a la família, en aquest cas dos, l’Aniol i l’Anna.

Aquesta visita, com sempre, es farà massa curta nomes es quedarà una setmana. El dia setze havia d’anar a acomiadar la seva germana gran que se’n torna a la seva Guinea natal, amb el seu marit, que gran i malalt, no vol morir lluny de casa, desitgem-li un bon retorn. Sembla, però que es quedarà uns dies més

            La Petra, si tot va bé tornarà un altra dia, esperem que la propera visita sigui més llarga i que no passi tant temps fins que ens tornem a veure.

Salut, Tiri.