dilluns, 15 de desembre del 2008

A la fi del món...

Aqui estem, a LA FI DEL MON: Aqui, on tot és tan gran que no pots veure-ho tot de cop.

El viatge va començar amb tots els entrebancs que pots trobar-te en un viatge: problemes per embarcar a Barcelona, pèrdua d'equipatge a Sao Paolo... Sort que, tot i que les coses semblaven haver començat malament, ara estem perfectament i ens ho estem passant molt bé.
La primera parada a Santiago va ser fantàstica i calorosa. Però ens vam ben refrescar a Can Jose...

Puerto Natales és un poblet petit d'aquests que tots son carrers quadrats i cases de planta baixa. De tots colors i formes, destartaledes i curioses. Amb gossos que passegen tranquilament pels carrers, sense cap preocupació, com els seus ciutadans...

Els dies aqui ara son llargs. A 2/4 de 12 de la nit comença a fosquejar, i a 2/4 de 5 del matí ja comença a clarejar... es fa estrany pensar que som tant ... a la fi del mon...

El temps és genial, no fa fred però tampoc calor. Avui hem visitat El Parc Natural de les Torres del Paine. IMPRESSIONANT.

Tiri: senzillament IMPRESSIONANT!

Demà anem direcció El Calafate (Argentina) amb els cotxes que tenim llogats. Hi passarem tres dies per visitar els glaciars que hi ha, entre ells El Perito Moreno.

Els nanos es porten molt bé, i tot i que tenen estones que estan cansats, s'ho estan passant molt bé. De vegades "el tiu Kaus" ens fa de cangur. Ara mateix estem literalment "els quatre pares" connectats mentre ell ens vigila la mainada... jijiji.

Ja us explicaré més endavant.

Una abraçada a tots i a totes.

Un petó!

Patllari, Ferriol, Collell i Jordi

1 comentari:

Tiri ha dit...

Mentre vosaltres viviu uns dies a la fi del mont, aquí s'esta esgotan el tems de la tardor, aquets dies son els més curts de l'any, al contrari que a Chile, aqui tenim el solstici d'hivern. Nomes desitjo que tingueu una bona tornada. Ah!! dissapte matem porc, no feu tart que calen moltes mans.