divendres, 28 de desembre del 2007

Any nou, bloc nou

Aviat estrenarem un nou any i he decidit que faré un bloc sobre la vida a Can Teixidor del Terme.

Poc a poc, anireu coneixent-ne els seus habitants (no tots humans) a base d'anècdotes i vivències.

Ara per ara, però, us deixaré amb la incògnita, almenys fins que comenci oficialment l'any 2008.

BONA FESTA DE CAP D'ANY!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una grata sorpresa, aixó del Blog, m'agrada poder esplicar les nostres anecdotes i saver l'opinió de l'altra gent. Potser aquesta serà una nova eina de comunicació que ens facilitarà una mica més la convivencia entre nosaltres, m'estreno desitjan-vos a tothom unes bones festes i millor any nou, de part meva, la Sonia i en Pol.
Tiri

Anònim ha dit...

Ahir no vaig posar nom d'usuari, i ara crec que no ho he sol.lucionat, per tant, un cop més, bon any a tothom, de par de la Sonia, en Pol i en Tiri. La Festa va anar bé, molt tranquil.la, la mainada es va portar bé, be la Coral no es trobava gaire bé i va fer que els seus pares tinguessin que marxar abans de les campanades. Despres en Garganta va trucar per disculpar-se, ja que s'había posat una mica nervios, coses que passen! amb la mainada tot és imprebisible, varem quedar que un dia d'aquets farem una xefla a St.Ferriol. AH! per sert a TV3 que s'ho fassin mirar, quina MEEERDA!! de campanades.

Anònim ha dit...

Hola a tothom i bon any nou. Jo també he quedat sorpresa pel bolc, però està bé i fa gràcia.
Per mi, la festa de cap d'any va ser diferent: 4 hores cantant, això si, amb un bon sopar. En Jaume a dormir aviat (treballava pobret). Una nova experiència.
Ara falta esperar que passin els reis i que siguin generosos amb tothom, qui s'hagi portat bé, almenys en Pol, en Patllari i en Ferriol, i pot ser els avis.
Apa, fins aviat

Anònim ha dit...

En Barretina està cansat de tans coloms que se li mengen el grà de les oques i els anecs, diu que preparerà una trampa per poder-los foragitar, o atrapar? En tot cas sonuna auténtica plaga, i el gra no és per anar llençant.

Anònim ha dit...

no parleu gaire de trampes, es veu que no és legal. Abans de fer res, que s'assessori amb el gendre forestal, que segurament sap de quina manera es pot resoldre o passar el mort als de Banyoles (de forestals)i que ho solucionin ells.

Per cert, a la Garrotxa ja em vist els tres reis que segurament van baixant cap al Pla de l'Estany. Ja cal que feu bondat, sobretot en Pol i en Patllari.