dissabte, 17 de maig del 2008

Estem de reformes

A Can Teixidor estem de reformes, neteja i rentada de cara.



De moment, hem començat per acabar la tanca que feia temps que estava a mitges. En Jordi "el manetes" (com li diu en Patllari) està fent molt bona feina. Hi té traça a posar pedra... Ha acabat la tanca de pedra, els pilars que van al costat de la porteta d'entrada, i, ara, fan una marquesina d'entrada que, vist els plànols que ha fet l'altre Jordi, té molt bona pinta.













Semblarà una casa de senyors!

Bé, aniré informant de l'evolució de l'obra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé això de fer una rentada de cara, amb disseny o sense, ja convenia. A més, no cal que sembli una casa de senyors (que ja ho és), si està net i endreçat ja n'hi ha prou.
Treballant a peu de carrer, en Jordi el manetes s'està fent molta propaganda de franc, però ven merescuda.
Ara si que està distret en Barretina!

Kolle ha dit...

Si, en Barretina està ben distret. però pateix... cada vegada que sent la paraula "neteja" ja es posa nerviós. Això de llançar trastos, ni que siguin trastos de veritat ja el fa suar. No per la feina, més aviat per la por que li agafa que li llancem algun trasto que no és prou trasto... uf!ja renega només de veure el contenidor!!!l'altre dia mateix que vam buidar a cal masover: si li dèies què volia que féssim d'un armari vell i atrotinat, rondinava i deia que féssim el que volguéssim. Si no li deies, rondinava perquè no li comentàvem... enfí... per ell és un patiment això de l'endreça! Tot i que al final, està content de com queden les coses... ja no recorda les rondinades que hem tingut entremig...!