divendres, 7 de març del 2008

Càsum els quads!

És ben bé que hi ha gent que no respecta res de res!
Dies enrere, per les vigílies del sant Antoni, uns cràpules es passegen pel bell mig del camp acabat de sembrar.

Aquesta setmana passada, just devia fer un parell de dies que en Barretina havia acabat de sembrar un altre dels seus camps, el de l'olivet, va un coi de sapastre amb un quad i s'hi passeja amunt i avall com si busqués un conill.

Aquest matí, per acabar-ho d'adobar, en barretina acabava de repassar el que el salvatge del quad havia espatllat, i pam! es troba un cotxe palplantat al bell mig del camp! Dues mosses, que no hi deuen guipar gaire bé, han anat a aparcar-hi al mig.

Que no hi ha dret, home! Això no pot ser! Resulta que en Barretina es passa temps i hores treballant les seves terres, que, d'acord que ho fa perquè li agrada, i d'acord que ho fa per aprofitar el temps que té de jubilat, però és que això li treu valor a la seva feina? És que no té cap valor un camp sembrat?

Després de descobrir les roderes del quad, va preguntar als veïns i va resultar que el noi s'havia passejat pels camps de tot el veïnat de Mas Usall, o sigui, que va fent amics...

Espero que l'enxampin ben aviat a aquest paio. Que li retirin el carnet i, si pot ser, aquest trasto malèfic que només serveix per espatllar camins i sembrats, i espantar criatures.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Prohibim els quads ja! Jo tampoc no els puc veure.

Felicitats pel bloc!!!!

Anònim ha dit...

El quad és un vehicle motoritzat com qualsevol altre, i per si mateix no fa cap mal, al contrari, que per segons quines feines, és molt útil per les seves dimensions i possibilitat de maniobra. El que s'ha d'evitar és que ximples com aquest que aixafa sembrats, es passegin impunement. Al final, ens veurem obligats a tancar tots els camps i boscos per evitar les destrosses, però també és una llàstima. Seria molt millor per a tots, enxampar aquest brètol i requisar-li el vehicle!