divendres, 22 de febrer del 2008

Ànecs solidaris...

Aquest diumenge, el col·lectiu la falç organitza una jornada solidària amb els encausats per la crema de fotografies del rei dels espanyols.

Entre tots els actes de la jornada, s’hi farà un sorteig solidari a fi de recaptar fons per a la campanya. Doncs bé, a Can Teixidor, hem cedit dos ànecs d’aquests tant refets que hi ha a casa perquè siguin part del premi.

Molta sort!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La jornada ha estat molt bé, i entre els actes de la festa, s'ha fet un concurs de Ratafia. Evidentment, hi hem volgut participar. Jo amb la meva i en Tiri amb la seva. Tot s'ha de dir que gràcies a la col·laboració dels nostres respectius "esposos", hi hem pogut participar, ja que han tornat a casa a buscar-ne una mostra ja que tant ell com jo ens l'havíem deixat a casa! i ell lesionat no podia conduir i jo li havia de donar el pit a en Ferriol i no podia marxar...
...i bé, doncs puc dir ben contenta que la meva Ratafia ha resultat la guanyadora. M'ha agradat la descripció que n'han fet: dolça, aromàtica i amb aromes de bosc.
Gens malament si tenim en compte que el primer any que em vaig voler atrevir a recollir herbes tota soleta, agafava emborratxa-cabres en comptes de saüc... sempre hi ha un inici!
El que més m'agrada però d'haver guanyat el concurs és que ara puc dir ben alt i refeta que la meva Ratafia és la MILLOR RATAFIA ANTIMONÀRQUICA!

VISCA LA TERRA LLIURE!

COLLELL

Tiri ha dit...

Cal dir que la ratafia de la Collell és d'aquelles que fan pujar al cel, és bona de debò, i té merescut el premi de millor ratafia antimonàrquica, a veure si l'any següent la meva li fa la competencia, que hi ha hagut anys que... bé només comentar que la jornada va estar molt bé i que la lluita continua per fer fora aquella colla de sangoneres que només s'aprofiten del nostre treball de cada dia, no puc suportar veure com els nostres polítics, els que ens haurien de representar i defensar els nostres interessos només s'aferren al poder amb mentides i molta cara dura, estic cansat d'alló que anomenen democracia però només és una continuació del règim de Franco, amb l'agreujament del suport dels poders ecnòmics i la complicitat d'un gran sector de la premsa. Em nego a reconèixer Espanya com un país que treballa pels drets dels ciutadans. Com bona part del meu país, em sento ocupat, explotat i discriminat, amb el greuge d'haber d'aguantar els insults i les mentides del que diuen dels catalans, em fa vergonya anar pel món (i hi vaig força) i que m'identifiquin com a espanyol, jo només sóc català!!
Llibertat, democràcia i independencia, fora els Borbons i les monarquies d'arreu!!
Visqui la la República!

Anònim ha dit...

Endavant les atxes companys!